spatii cazare containere nomad constructii modulare
Unitati de cazare din containere

Spatii de cazare versatile, practice si adaptabile.

Hotel din constructii modulare? Da, se poate.

Pensiune din container locuibil? Absolut!

Spatiile construite din containere stau sub umbrela ineditului și imaginatiei fara limite. Mai mult confort, mai mult estetic, mai multă relaxare. Fara nici un compromis. 

Conceptul de mobilitatea se afla intr-o transformare continua. Traversand o perioada în care accesul la acesta ne-a fost restrictionat, am ajuns sa apreciem mai mult ca niciodata flexibilitatea si solutiile inovatoare din industrie. Vacantele noastre se remodelează, iar cazarea viitorului trebuie sa raspunda unor cerințe diferite: avem nevoie de control, focusul fiind asupra confortului fascinant, iar siguranta ramane drept coordonata principala.

Casele modulare futuriste – pe care le poti obtine cu ajutorul nostru – transforma literalmente vacantele pe care le consideram odinioara utopice in evadari ad-hoc realizabile. 

Versatile

Poti alege dimensiunea si structura interioara a containerelor, poti personaliza modul in care sa arate interioarele, poti alege finisajele pe care ti le doresti.

Instalare Rapida

Modularitatea, personalizarea, conditiile foarte bune de izolare, eficienta energetica, dotarile si finisajele calitative, transforma aceste unitati de cazare modulare in raspunsul ideal pentru provocarile pietei turistice actuale.

Mobilitate

Pot fi transportate si mutate usor, tocmai datorita acestei trasaturi ai posibilitatea de a le construi in asa fel incat sa valorifici trendurile actuale din turism.

Durabile

Casele realizate din containere personalizate sunt perfecte ca locuinte permanente, case de vacanta la mare sau la munte, cabane turistice, hoteluri, fiind perfect izolate, după aceleasi standarde folosite pentru cladirile din beton sau din caramida.

Cazarea viitorului

Conceptul de mobilitatea se afla intr-o transformare continua. Traversand o perioada in care accesul la acesta ne-a fost restrictionat, am ajuns sa apreciem mai mult ca niciodata flexibilitatea si solutiile inovatoare din industrie.

Vacantele noastre se remodeleaza, iar cazarea viitorului trebuie sa raspunda unor cerinte diferite: avem nevoie de control, focusul fiind asupra confortului fascinant, iar siguranta ramane drept coordonata principala.

Casele modulare futuriste – pe care le poti obtine cu ajutorul nostru – transforma literalmente vacantele pe care le consideram odinioara utopice in evadari ad-hoc realizabile.

De ce un spațiu de cazare din containere de locuit?

Unitatile de cazare din containere personalizate nu inceteaza sa te uimeasca. Pentru că nu exista o limita maxima de suprafata pentru constructiile din containere, acestea pot depasi 400 – 500 mp si pot avea Parter  + 2 etaje, pot fi imbinate pe orizontala sau verticala, dandu-ti:

Posibilitatea unui control superior asupra mobilitatii – le poti amplasa in destinatii in care oamenii se simt in siguranta

O transparenta ridicata asupra sigurantei – fiind vorba de constructii modulare, tu le poti configura in asa fel incat sa raspunzi atat imperativului de distantare, cat si celui de siguranta. 

Procesul de achizitie al spatiilor de cazare modulare

Facem totul simplu. Aceasta este mantra noastra. Ne intalnim, proiectam, construim, alegem interioarele si livram – cei cinci pasi care te despart de spatiile tale de cazare din containere de locuit. Vrem sa iti luam de pe umeri povara unui asemenea proiect sa intelegi fiecare etapa din construirea unei case tip container – astfel luam impreuna cele mai informate decizii, pentru ca, in final, sa ai intr-adevar spatiul la care ai visat in configuratia pe care ai dorit-o. 

Ce se intampla, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos: 

Stabilirea proiectului – compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului

Productia casei modulare

Livrare

FAQ - Tu intrebi, noi raspundem - totul despre spatii de cazare din containere de locuit.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Portofoliu

Construcții Modulare & Reconversii Containăre Maritime