Container magazin comercial Spatii comerciale modulare NOMAD Container
Spatii comerciale modulare

Container magazin - practic si adaptabil

De ce?

Avantaje spatii comerciale din containere

De ce crezi ca Oxford Street, celebra artera comerciala londoneza, te tine atat de fermecat si de conectat la marfurile cosmopolite pe care le etaleaza pe cei doi kilometri lungime ai sai? Cu 300 de magazine, baruri si restaurante, o mare parte din magnetismul pe care il emana se datoreaza si vitrinelor atragatoare si tacticii de a aduce totul in strada.

Magazinele stradale iti dau posibilitatea de a etala alimentele delicioase, cosmetice stralucitoare, produse handmade atragatoare sau tinute in trend, gratie displayului generos si aerului cool pe care, indubitabil, il emana.

Mobile

In functie de sezonul de activare, pe litoral sau la munte, sau la festivaluri, containerele comerciale pot fi mutate rapid, cu echipa noastra si utilajele speciale. Astfel, poti avea un magazin mobil, fara costuri de redeschidere si reconstructie in alte localitati.

Personalizabile

Containerele comerciale pot fi adaptate la tipul tau de afacere. Se pot monta instalatii electrice indoor si outdoor pentru spoturi si firme luminoase.

De ce sa alegi un magazin tip container?

Daca te intereseaza modul in care poti folosi containerele personalizate pentru a construi magazine cu vitrine atragatoare, esti in locul potrivit. Indiferent de profilul magazinului, standurile realizate din containere comerciale sunt de un real ajutor pentru afacerile in dezvoltare.

Magazinele din containere comerciale pe care le putem configura au o eleganta aparte ce transgreseaza materialele sau finisajele si rezida in faptul ca noi lucram unu la unu cu tine, strangem toate ideile tale intr-un concept coerent, realizam propuneri si directii creative si de implementare si, abia dupa ce am dezbatut impreuna toate detaliile, trecem la constructia propriu-zisa.

Avantajele unui magazin container

In functie de sezonul de activare, pe litoral sau la munte, sau la festivaluri, containerele comerciale pot fi mutate rapid, cu echipa noastra si utilajele speciale. Astfel, poti avea un magazin mobil, fara costuri de redeschidere si reconstructie in alte localitati.

Containerele comerciale pot fi adaptate la tipul tau de afacere. Se pot monta instalatii electrice outdoor pentru spoturilor si firme luminoase, si indoor pentru uz zilnic si electronice. Aerul conditionat sporeste starea de confort, indiferent de anotimp.

Proces – cum se materializeaza un magazin din container

Tu doar asigura-te ca te pui pe visat și imaginat magazinul pe care ti-l doresti. Stabilim o intalnire, discutam, coagulam ideile si dorintele tale intr-un plan concret. Apoi, incepem sa proiectam, sa construim, alegem interioarele si livram – acestia sunt pasii prin care un container pentru magazin se transforma in spatiul comercial pe care ti-l doresti. Evitam sa spunem ca sunt pasi simpli, dar ne place sa credem ca ii facem simpli pentru tine. 

Ce se intampla, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos: 

Stabilirea proiectului – compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului

Productia magazinului din container comercial 

Livrare

FAQ - raspunsuri la toate intrebarile tale despre un container comercial

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Portofoliu

Construcții Modulare & Reconversii Containăre Maritime