💰 Solutii de finantare pentru proiectul tau. Afla mai multe.

20220110 171018 Nomad Container

Casa de vacanta 24mp cu bucatarie deschisa

Proiectele tale pot capata viata

Lasa-te inspirat de proiectele noastre realizate si contureaza mai bine imaginea proiectului tau.

Casele din container...

... sunt de fapt constructii modulare, alternativa constructiilor traditionale, dar care ofera acelasi grad de confort si de siguranta.
Proiectul de 24mp cu bucatarie deschisa este realizat dintr-un singur modul Nomad, optimizat si compartimentat pentru o casa de vacanta.

Detalii proiect

◾ Modul single.
◾ Dimensiuni: lungime 8m, latime 3m, inaltime 2,9m.
◾ Compartimentare: dormitor, grup sanitar, bucatarie exterioara.
◾ Interior: dubla placare cu gips carton + vopsea lavabila.
◾ Pardoseala: covor PVC Tarkett.
◾ Pereti formati din panouri termoizolante PUR de 60mm.
◾ Tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, tamplarie armoica pe zona de bucatarie.
◾ Placare exterioara cu lambriu PVC.
◾ Izolatie pereti: strat de vata minerala 100mm.
◾ Instalatie electrica si sanitara.
◾ Accesorii: boiler electric, convectoare de caldura, aer conditionat cu inverter.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de Nomad Container ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.