cover parteneri finisaje premium pentru constructii modulare din containere sau reconversii containere maritime
Parteneri Nomad

Suntem fascinati de calitatea desavarsita si livram nimic mai putin de atat - pentru ca locuintele din containere sa fie exceptionale, echipa cu care lucram este pe masura. Partenerii nostri sunt la fel de ancorati ca noi in viziunea NOMAD: cred in durabilitate si in puterea lucrului bine facut.

Ce ne caracterizeaza?

Pasiunea pentru din ce in ce mai bine. Dragul pentru futurism, inovatie, simplitate fascinanta. Echipa din spatele NOMAD se lasa definita de expertiza si anii de activitate din domeniu, iar furnizorii cu care lucram sunt lideri in nisele lor. 

Recunoastem – la NOMAD, nu ne multumim cu putin. Lucram doar cu cei mai talentati oameni de pe piata, care ne impartasesc valorile si viziunea. Din respect pentru client, alegem doar abordarea premium. La urma urmei, suntem nomazi: futuristi pasionati de flexibilitate si inginerii destepte, elegante, confortabile. Desavarsite.

Sanitare

Kludi – pioner in industria sanitarelor, Kludi exista pe piata inca din 1926; compania nemteasca are la baza calitatea desavarsita si modernizarea continua a produselor. Brand care gandeste futurist, sustenabil, inovator. Premium. De ce Kludi? Pentru ca nu tin cont de compromisuri. Primesti un pachet complet. 

Grohe – companie nemteasca pentru care personalizarea este atributul-cheie. Un brand axat pe inovarea continua a ingineriei lor, a caror viziune are la baza tehnologia inteligenta si durabilitatea in timp. De ce Grohe? Pentru ca primesti o experienta exceptionala, bazata pe cele mai inalte standarde. Baia ta poate deveni, in sfarsit, acel SPA pe care il meriti.

Produse din lemn

Lemnul din pin nordic si frasin ofera sentimentul familiaritatii spatiului tau.

Adria Prod are peste 15 ani de experienta in domeniu, oferind solutii premium la preturi accesibile.

De ce Adria Prod?

Pentru ca ai parte de rezistenta, accesibilitate si estetica desavarsita. Si pentru ca primesti un rezultat complet: atat interior, cat si exterior. 

Fundatii insurubate

Krinner ofera cea mai buna alternativa pentru fundatiile din beton.

De ce Krinner?

Pentru că ai parte de un proiect sustenabil, dar si extrem de accesibil – costurile sunt mult mai reduse fata de fundatiile din beton, pe piloni forati sau batuti.