parteneri nomad container romania constructii modulare
IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI

Pentru ca proiectele ambitioase se construiesc cu parteneri de incredere.

Arhitect

Viitorul este dinamic si, asa cum spunea Zaha Hadid, apartine celor care nu se limiteaza la un singur unghi din cele 360.

Si, ne place noua sa adaugam, viitorul este, din multe puncte de vedere, in spirit NOMAD. Dacă esti arhitect, stii deja cat de mult s-a dezvoltat, in ultimii ani, trendul de constructii modulare.

Restaurante, cafenele, case de vacanta, unitati de cazare, birouri si magazine – toate aceste spatii pot fi reconfigurate creativ si accesibil pentru clientii care cauta mobilitate, versatilitate si accesibilitate.

Spatiile din structuri ușoare – precum constructiile noastre din containere modulare – pot deschide pentru tine o noua linie de business si te pot ajuta sa accesezi bugete pe care pana acum poate le considerai necompatibile cu modul tău de lucru.

Distribuitor

Daca esti interesat sa propui clientilor tai un produs premium, versatil si adaptat nevoilor unei piete in continua dinamica, nu ezita sa ne dai un semn. Vei beneficia de garantiile legale specifice produselor din acest domeniu, vei creste alaturi de noi si vei putea atinge o baza de clienti din ce in ce mai rafinata si mai interesata de aspecte emergente ale pietei (precum durabilitatea, modularitatea, estetica si performanta energetica). 

Prin includerea produselor noastre in portofoliul tau, iti vei putea creste cifra de afaceri deoarece tipul acesta de constructii reduc in mod considerabil durata santierelor si tu poti realiza mai multe lucrari in acelasi timp. 

Consultant fonduri europene

Constructiile modulare din structuri usoare pot fi realizate de diverse businessuri prin finantari europene.

HoReCa, turism, constructii, branduri deja consacrate care cauta sa se extinda – toate acestea pot reprezenta pentru tine noi oportunitati pe care le poti accesa intelegand potentialul proiectelor mobile realizate sub conceptul NOMAD Container.