Fonduri europene si constructii modulare

Stim ca adesea bugetul ne impedica sa ducem la bun sfarsit un proiect pe care l-am inceput sau pe care ne dorim sa il incepem. Dar cu sprijinul necesar visele pot deveni realitate.

Programului national de dezvoltare rulala 2014-2020 vine in sprijinul celor care doresc sa dezvolte un proiect prin masura „Dezvoltarea exploatatiilor si a intreprinderilor”.

CUM TE POATE AJUTA ACEST PROIECT NATIONAL SI NOMAD CONTAINER SA TE DEZVOLTI?

Vorbim despre submasura 6.4 unde MADR anunta deschiderea, in perioada 2 noiembrie 2021, ora 9:00 – 1 februarie 2022, ora 16:00, a sesiunii de primire de proiecte pentru finantare pentru submasura 6.4 – Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole din cadrul PNDR 2014 – 2020.

Conform MADR, suma totala disponibila pentru investitii in cadrul acestei sesiuni este de 100 de milioane de euro.

„Detalii privind tipurile de investitii si conditiile specifice accesarii de fonduri europene pentru submasura 6.4 – Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole pot fi consultate gratuit pe www.afir.info, in Ghidul solicitantului si anexele aferente acestuia, la secțiunea „Investitii PNDR”, pe pagina dedicata submasurii.’’ – conform MADR.

Asadar, cu sprijin de la stat și cu un proiect in minte, Nomad Container te poate ajuta sa iti dezvolti o afacere exact asa cum ai visat.

CE PUTEM FACE ÎMPREUNĂ?
Posibilitatile sunt multe, experitza noastra variaza de la case de vacanta pana la spatii de birouri sau magazine.

Dar hai să le luam pe rând…

Iti doresti să conturezi un business in turism? Perioada actuala este propice pentru a evada undeva unde sa simti uniunea intre om si natura.

Putem concepe impreuna un proiect cu unitati de cazare din containere care sa iti faciliteze dezvoltarea business-ului intr-un timp scurt.

Iti doresti un business in HoReCa? Fapt deja cunoscut in istorie, spatiul schimba starea. Ne bucura, ne alina, ne emotioneaza, ne stabilizeaza… sau, dimpotriva ne scoate din echilibrul in care aflam.

O cafenea din containere sau Pop Up Café (termenul international) este, cel mai adesea, un container de aproximativ 15 mp, adica cu o lungime de 6 metri si latime de 2.45 metri.

Vestea buna?

Nomad Studio – produsul nostru standard, este chiar mai mare decat dimensiunile unui Pop Up Café – are 2.9 metri inaltime, 3 metri latime si 6 metri lungime, deci o suprafata totala de de 18 mp. Il putem customiza in diverse game de buget, in functie de ceea ce iti doresti sa realizezi.

Sau poate ca esti pasionat de bucatarie si iti doresti sa oferi experiente culinare de neuitat. Avem solutia ideala si pentru asta!

Restaurantul din containere poate fi compus in funcție de preferintele tale. Poți alege numărul de containere, tamplaria, culoarea si finisajul peretilor si a pardoselei, ba chiar finisajul fatadei care poate sa reflecte conceptul brandului – totul intr-un buget cu mult mai accesibil decat daca ai construi in mod tradițional un restaurant.

Iti doresti un spatiu comercial? Sau poate chiar mai multe? Magazinele din containere comerciale pe care le putem configura au o eleganta aparte ce transgreseaza materialele sau finisajele si rezida in faptul ca noi lucram unu la unu cu tine, strangeam toate ideile tale intr-un concept coerent.

Containerele comerciale pot fi adaptate la tipul taude afacere.

Iti doresti sa construiesti spatii de birouri? Cu o cerere in plina crestere in context pandemic din toate segmentele de piata, de la IT&C la farma, cu mai multe companii straine care vor sa intre în Romania, am dezvoltat capabilitatea de a realiza birouri personalizate, din containere, cu finisaje și dotari premium.

Spre deosebire de containerele de birou obisnuite, atmosfera creata cu ajutorul birourilor NOMAD stimuleaza performanta de top. Confortul ridicat, linistea si temperatura ambientala sunt calitati ale produsului nostru de care te vei bucura nespus.

Posibilitatile nu se opresc aici, dar ce trebuie sa stii este ca fiecare proiect beneficiaza de rapiditate, design conceptual, flexibilitate, dimensiuni personalizate, echipamente de siguranta și dubla izolatie termica. Pe langa aceste aspecte, fiecare proiect se preda la cheie.

Pe scurt, proiectul tau poate capata amploare. Poti beneficia de fonduri europene, iar noi te ajutam cu realizarea proiectului tau intr-un buget bine stabilit.