Despre noi

“Building your own home is about desire, fantasy. You imagine it, we build it.”

De ce Nomad?

NOMAD a fost conceput pentru a promova traiul confortabil si eficient oriunde alegi sa te asezi.

Viziunea Nomad

Cu o viziune inradacinata in alt mod de a gandi functionalitatea, constructiile noastre modulare personalizate raspund nevoilor unui consumator din ce in ce mai agil, mai conectat cu ceea ce isi doreste, mai increzator ca orice poate fi posibil prin actiune si miscare. Inspirati de miscarea antreprenoriala a timpurilor noastre, NOMAD isi doreste sa raspunda afirmativ oricarei provocari pe care antreprenorul modern o poate avea in materie de spatiu si de constructii.

Echipa Nomad?

Echipa noastra interna reuneste specialisti – arhitecti, ingineri, montatori – a caror preocupare constanta o reprezinta realizarea unui space planning care sa raspunda imperativelor viitorului. Totul e posibil. Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti.

Fara limite

Asadar, NOMAD inseamna…

Fara limite. Futurist. Premium. Modular: concepte ce ne definesc si care ne sustin filosofia – atunci cand vietile noastre sunt hranite de imaginatia fara limite, totul devine, pur si simplu, mai bun.

Nomad inseamna

Module livrate

132

Clienti

46

Echipa

22

Aparitii in presa

4

Produse Nomad

Proiectam si construim case modulare din structura metalica pe care le livram la cheie. Casele modulare NOMAD au trei puncte forte: simplitatea, functionalitatea si design-ul. Inlocuind procesele traditionale de construire, am creat echilibrul perfect intre functionalitate, design, timp si costuri. Descopera produsele Nomad.