despre nomad container futurist premium modular
Fara limite. Modern. Durabil. Modular.

“Building your own home is about desire, fantasy. You imagine it, we build it.”

De ce Nomad?

NOMAD inseamna imaginatie. Tu visezi, noi construim.

Intr-o lume complet reconfigurata, constructiile alternative sunt solutia viitorului – iti dau voie, in sfarsit, sa visezi. Fara limite. Iar noi transformam visul in realitate, indiferent de bugetul pe care il ai, fara niciun compromis.

Luxul poate fi, in sfarsit, accesibil. Asadar, cum sa fie? Cu trei niveluri, gradina pe acoperis, sau asezata langa un lac?

Nu suntem traditionalisti. Reinventam traditionalul. Iar daca lideri mondiali precum Elon Musk aleg spatiile construite din containere, tu de ce nu ai face-o?

Suntem nomazi visatori si futuristi, in permanenta cautare de mai bine, mai sigur, mai inovator. Iar asta iti aducem si tie – estetica si functionalitate desavarsite, ambele impachetate in viziunea ta. Ca sa-ti fie bine. 

Avem o abordare premium asupra spatiului si garantam mai mult decat o casa – garantam recuperarea investitiei. La NOMAD nu tinem cont de compromisuri. Livram doar rezultatul complet: estetica desavarsita si functionalitate fara limite. Toate acestea sub haloul ideilor si viziunii tale – gandim dincolo de limite si iti transpunem imaginatia in realitate.

Intr-o lume in permanenta miscare, NOMAD nu e doar un serviciu. E un stil de viata. Sa fii nomad inseamna libertate, creativitate, unicitate. Lux accesibil si nimic mai putin.

Fara limite. Futurist. Premium. Modular.

Cu o viziune inradacinata in alt mod de a gandi functionalitatea, constructiile noastre din containere personalizate raspund nevoilor unui consumator din ce in ce mai agil, mai conectat cu ceea ce isi doreste, mai increzator ca orice poate fi posibil prin actiune si miscare. Inspirati de miscarea antreprenoriala a timpurilor noastre, NOMAD isi doreste sa raspunda afirmativ oricarei provocari pe care antreprenorul modern o poate avea in materia de spatiu si de constructii.

Echipa noastre interna reuneste specialisti – arhitecti, ingineri, montatori – a caror preocupare constanta o reprezinta realizarea unui space planning care sa raspunda imperativelor viitorului. Totul e posibil. Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti. 

Asadar…NOMAD inseamna…

Fara limite. Futurist. Premium. Modular:  concepte ce ne definesc si care ne sustin filosofia  – atunci cand vietile noastre sunt hranite de imaginatia fara limite, totul devine, pur si simplu, mai bun.

Nu ne putem imagina NOMAD fara tine. La noi, totul porneste de la tine, de la ceea ce iti doresti tu. Misiunea NOMAD este sa permita oricui sa isi imagineze fara constrangeri spatiul in care viseaza sa traiasca. De ce? Pentru ca atunci cand iti indeplinesti visurile, lumea devine realmente un loc mai bun si plin de posibilitati. Iar misiunea noastra este sa facem lumea un loc mai bun, capitalizand toate posibilitatile futuriste de configurare a spatiilor de locuit. De aceea, fiecare proiect NOMAD hranit de imaginatia ta este unic si irepetabil.

Acesta este spiritul NOMAD. Te asteptam cu visul tau la noi. 

NOMAD inseamna Futurist

NOMAD genereaza intimitate si caldura fara a da senzatia de sufocare – construim de la 0, pe orice configuratie, indiferent de stil, dimensiune si finisaje. Din acest punct de vedere, brandul NOMAD a fost conceput pentru a promova traiul confortabil si eficient oriunde alegi sa te asezi. 

Designul modern este o filozofie cuprinzatoare dar noi, la NOMAD, o definim prin faptul ca urmarim in proiectele noastre trei teme esentiale – autenticitatea si calitatea materialelor, armonia vizuala interior-exterior si minimalismul. Ne dorim ca in toate proiectele noastre sa punem in valoarea potentialul ascuns al constructiilor cu spirit nomad – constructii care au alura dinamica a vremurilor noastre, constructii in care se respecta integritatea materialelor folosite si constructii in care – indiferent daca este vorba de un cadru urban vibrant sau de un refugiu linistit – te conectezi cu locul pe care alegi sa il locuiesti. Din acest punct de vedere, experienta definitorie a brandului NOMAD este conexiunea.

Mai mult, constructiile noastre sunt minimaliste. Dar pentru noi minimalismul nu inseamna sa traiesti intr-o casa goala cu un singur scaun, ci inseamna sa traiesti intr-o casa proiectata eficient, fara spatiu irosit.