💰 Solutii de finantare pentru proiectul tau. Afla mai multe.

nomad container case container Nomad Container

Despre noi

“Building your own home is about desire, fantasy. You imagine it, we build it.”

De ce Nomad?

NOMAD a fost conceput pentru a promova traiul confortabil si eficient oriunde alegi sa te asezi.

Viziunea Nomad

Cu o viziune inradacinata in alt mod de a gandi functionalitatea, constructiile noastre modulare personalizate raspund nevoilor unui consumator din ce in ce mai agil, mai conectat cu ceea ce isi doreste, mai increzator ca orice poate fi posibil prin actiune si miscare. Inspirati de miscarea antreprenoriala a timpurilor noastre, NOMAD isi doreste sa raspunda afirmativ oricarei provocari pe care antreprenorul modern o poate avea in materie de spatiu si de constructii.

Echipa Nomad?

Echipa noastra interna reuneste specialisti – arhitecti, ingineri, montatori – a caror preocupare constanta o reprezinta realizarea unui space planning care sa raspunda imperativelor viitorului. Totul e posibil. Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti.

Fara limite

Asadar, NOMAD inseamna…

Fara limite. Futurist. Premium. Modular: concepte ce ne definesc si care ne sustin filosofia – atunci cand vietile noastre sunt hranite de imaginatia fara limite, totul devine, pur si simplu, mai bun.

Nomad inseamna

Module livrate

132

Clienti

46

Echipa

22

Aparitii in presa

4

Produse Nomad

Proiectam si construim case modulare din structura metalica pe care le livram la cheie. O casa modulara NOMAD are trei puncte forte: simplitate, functionalitate si design. Inlocuind procesele traditionale de construire, am creat echilibrul perfect intre functionalitate, design, timp si costuri. Descopera produsele Nomad.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de Nomad Container ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.