birou container design minimalist finisaje premium nomad container
Containere Birou (cu grup sanitar)

Spatii de birouri inedite in containere complet mobilate si practice

De ce?

Avantaje birouri din containere

Efervescenta recenta a pietei birourilor reprezintă o oportunitate careia NOMAD Container ii raspunde afirmativ: oricat de speciale si solicitante ar fi activitatile tale, te ajutam sa construiesti biroul perfect, si anume acela care sa iti faca businessul, munca, studiul si, de ce nu, hobby-urile usoare si placute.

Disponibilitate imediata

Nu vei astepta ani de zile pentru construirea cladirii de birouri

Design conceptual

Cum iti doresti, asa il construim.

Flexibil

Compartimentare individuala, modularitate maxima, adaptabile și extensibile - adica grupate dupa dorinta si nevoia ta - un hub cu 15 birouri? Se poate. Un singur birou, dar de dimensiuni mari? Cu siguranță se poate.

Dimensiuni diferite

Date de modularitate si de felul in care ne jucam cu containerele. Cum? Oricum.

Lumina naturala datorita diferitelor tipuri de geamuri

Ca sa fii cu adevarat productiv si inspirat la birou.

Echipament de siguranta

Sistemul constructiv de protectie impotriva incendiilor pentru containere individuale sau module de containere se incadreaza in cele mai inalte clase de rezistenta la foc si iti ofera un grad de protectie ridicat (panouri PIR, usi RF). Putem folosi pentru siguranta la exterior sisteme de control acces si supraveghere video.

Dubla izolatie termica

Pentru ca atributul nostru principal este confortul crescut indiferent de anotimp.

De ce un birou container?

Cu o cerere crescanda in context post-pandemic din toate segmentele de piata, de la IT&C la farma, cu mai multe companii straine care vor sa intre in Romania, am dezvoltat capabilitatea de a realiza birouri personalizate, din containere portabile sau containere de tip birou, cu finisaje si dotari premium.

Spre deosebire de containerele de birou obisnuite, atmosfera creata prin birourile NOMAD stimuleaza performata de top. Utilizand designul de top si confortul ridicat, linistea, temperatura ambientala si confortul sunt calitati ale produsului nostru de care te vei bucura nespus.

In functie de proiect, iti punem la dispozitie diferite optiuni de echipare si accesorii pentru containerele birou si de locuit, astfel incat sa putem crea impreuna spatii profesioniste, care reflecta in mod curat si elegant concepte de brand si pozitionare premium.

Elementul spectaculos nu lipseste nici din finisajele interioare si exterioare, tinta noastra fiind ca prin birourile NOMAD din containere sa simti ca ai facut alegerea compatibila cu ambitiile afacerii tale. 

Proces – cum se materializeaza visul tau si obtii un birou container

Cu alte cuvinte, cum ajungem de la o idee și de la un container birou cu grup sanitar (dacă vrei) la un birou uber-elegant? E suficient sa ne intalnim si sa discutam. Apoi, trecem la proiectat, la construit, la ales interioarele si la momentul mult-așteptat: livrarea. Evitam sa spunem ca sunt pasi simpli, dar ne place sa credem ca ii facem simpli pentru tine. 

Rolul nostru este de a te face sa intelegi fiecare etapa si de a lua impreuna cele mai informate decizii, pentru ca, in final, sa ai intr-adevar biroul la care ai visat in configuratia pe care ai dorit-o. 

Ce se intampla, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos: 

Stabilirea proiectului – compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare – stabilim in linii mai ce urmeaza sa facem: hub sau un singur birou? Cat de mare? Cu cate bai?

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului – ne ocupam de aspectele administrative 

Productia spatiului modular – concret, visul tau capata forma

Livrare – în cel mai scurt timp posibil, spațiul tău e gata să te facă să fii mai productiv ca niciodată.

FAQ - ca sa iti fie clar cum iti vom construi un container birou

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Portofoliu

Construcții Modulare & Reconversii Containăre Maritime