idee container horeca constructie modulara pentru restaurante baruri cafenele nomad container
Container HoReCa: restaurant, cafenea, bar, fast food

Oportunitati noi pentru HoReCa - Containere versatile si practice

De ce ?

Avantaje constructii HoReCa din containere

Nomad inseamnă imaginatie – asa ca hai sa ne imaginam – esti la masa in localul tau favorit – afara vremea e tumultoasa, ai avut o zi stresanta, insa esti in localul tau favorit. Iar spatiul te imbratiseaza mai mult ca niciodata, asa ca nu te intereseaza nimic altceva. Spatiile HoReCa modulare vin ca o solutie care poate (si cu siguranta va) inlocui cu succes cladirile traditionale. Mai rapid de realizat, mai accesibile, personalizabile 100% – felul in care ne raportam la cafenelele si restaurantele noastre se schimba. In sfarsit, nu ne mai multumim cu putin. 

Iar restaurantul sau cafeneaua ta din containere modulare customizate ii va face pe clientii tai sa se simta exact asa cum vezi la inceputul acestui text – per.fect.

Mobilitate

Un container nu necesita neaparat o fundatie, structura poate fi instalata direct pe dale, pe piloni sau fundatii insurubate. Acestea ofera stabilitate si reglare orizontala.

Gata de conectare

Posibilitatea de pre montaj rapid a instalatiei electrice pentru consumatori mari, ceea ce iti permite sa folosesti diverse echipamente electrice cu consum mare - frigidere, plite electrice, cuptoare, aparat de cafea, cuptor cu microunde.

Pereti mobili

Acest lucru iti permite nu doar sa vinzi produse tip "To Go", dar si sa le oferi clientilor posibilitatea de a ramane sa serveasca produsele tale, sa socializeze si, de ce nu, sa posteze poze pe retelele de socializare cu locatia - este cea mai buna si rapida metoda de publicitate.

Design ingenios

Un concept bine gandit poate crea posibilitatea de a adapta containerul in functie de locatie - pe plaja, in parc, pe strazile orasului sau la un festival de muzica sau teatru.

Rapid

In cateva saptamani vei putea deja sa iti incepi business-ul. Totul poate fi livrat "la cheie" si fara batai de cap.

Cafenea din constructii modulare

Sincer? La prima ora a diminetii, in drum spre birou, nimic nu se compara cu o cafea buna, aromata. In ultima perioada, in Romania, a inceput sa se dezvolte o veritabila cultura a cafelei bune, de specialitate, trend deja ajuns la maturitate in Vest. Asa ca e suficient sa privim cum arata cafenelele de acolo pentru a face o evaluare a potentialului de antreprenoriat al acestei nise. Daca doresti sa deschizi o cafenea eleganta, dar te impiedica, din pacate, costurile mari de inchiriere a spatiilor si amenajarea, mai ales dacă esti la inceput de drum, te sfatuim sa tii de visul tău! Pentru ca noi iti construim cafeneaua. Si aici intra in actiune containerul-cafenea

O cafenea din containere sau Pop Up Café (termenul international) este, cel mai adesea, un container de aproximativ 15 mp, adica cu o lungime de 6 metri si latime de 2.45 metri. Acesta reprezinta o constructie usoara independenta, echipata cu tot ce este necesar pentru a funcționa corect: termoizolarea peretilor, a tavanului si a pardoselei, instalatie electrica si sanitara. Vestea buna? NOMAD6 – produsul nostru standard, este chiar mai mare decat dimensiunile unui Pop Up Café – are 2.9 metri inaltime,  3 metri latime si 6 metri lungime, cu o suprafata de 18 mp. Il putem customiza in diverse game de buget, in functie de ceea ce iti doresti sa realizezi.

Restaurant din containere

Restaurantul-container este un restaurant complet echipat cu toate echipamentele de bucatarie si produsele alimentare necesare pentru a servi cerintelor culinare ale clientilor tai. 

Folosind principii similare cafenelei din containere, restaurantul din containere este nu doar varianta accesibila ca pret, dar si atractiva din punctul de vedere al adaptarii la noile trenduri din HoReCa

Avantajul acestei structuri este ca restaurantul poate fi compus in functie de preferintele tale. Nimic nou, ai fi tentat sa spui. Si totusi – poti alege numarul de containere, dimensiunea tamplariei, culoarea si finisajul peretilor si a pardoselei, ba chiar finisajul fatadei care poate sa reflecte conceptul brandului – totul intr-un buget cu mult mai accesibil decat daca ai construi in mod traditional un restaurant. 

De ce sa alegi un spatiu HoReCa din container?

Fapt deja cunoscut in istorie, spatiul schimba starea. Ne bucura, ne alina, ne emotioneaza, ne stabilizeaza. Sau, dimpotriva ne scoate din echilibrul in care existam.

Spatiile din structuri usoare – mai ales cele din containere personalizate, realizate de la 0 – au inceput sa castige in popularitate, in design si arhitectura, in ultimii ani. In prezent, in tarile nordice, in SUA sau Canada, aceste constructii inlocuiesc cu succes locuintele standard din beton sau caramida, dar la pret mult mai redus. Faptul ca pot fi usor transformate in birou, zone de entertainment, spatii HoReCa –  cafenea, un bar – sau chiar un apart-hotel pentru inchiriere, a contribuit major la succesul lor. 

Idei sunt nelimitate si adeseori vei intalni modele atractive de restaurant din container maritim, de fast-food din container maritim sau container-cafenea. De aceea, in aceasta pagina ne propunem sa iti povestim mai mult despre cum poti transforma un simplu container intr-o afacere profitabila tip coffee shop sau bar.

Proces – sau cum se intampla visul tau de a avea o constructie modulara pentru afacerea ta

Cum transformam ideea ta in cafeneaua sau restaurantul memorabil pe care ti le doresti, folosind doar containere modulare. Pe scurt: ne intalnim, proiectam, construim, alegem interioarele si livram – cei cinci pasi despre care evitam sa spunem ca sunt pasi simpli, dar ne place sa credem ca ii facem simpli pentru tine. 

Ce se intampla, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos: 

Stabilirea proiectului – compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului

Productia cladirii modulare

Livrare

Iti raspundem la intrebari, ca sa fii sigur ca stii totul despre constructii modulare pentru HoReCa.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Portofoliu

Construcții Modulare & Reconversii Containăre Maritime