Interior casa de vacanta din container complet mobilata nomad container
Case vacanta sau locuit din constructii modulare

Case de vacanta sau locuit modulare complet echipate si dotate

De Ce?

Avantaje case de vacanta din containere

Casele de vacanta din container sunt viitorul acestor constructii. Modulare, flexibile, accesibile. Complet sigure. Acum poti fi, in sfarsit, in vacanta in fiecare zi. Indiferent de numarul de camere, de etaje, de bai sau chiar de terase pe care ti le doresti, o constructie din containere iti ofera libertate de alegere. O casa din container este mai accesibila, mai versatila si mai spectaculoasa decat ai crede – lasa-ne sa iti dovedim.

Un container de locuit are configuratie personalizata si il poti face dupa bunul plac – este accesibil, modular si rezistent in timp. Iar partea cea mai frumoasa a unei case din containere modulare? Poate fi mutata oricand. Oriunde. 

RAPID

Asamblare rapida datorita sistemelor de prindere dedicate.

Rezistent

Rezistenta structurala buna la seism.

Durabilitate

Rezistenta la coroziune datorita materialului tratat din care sunt confectionate.

IZOLATIE

Etanseitate buna la apa.

Structura usoara

Datorita structurii si greutatii reduse nu necesita fundatii supradimensionate.

Buget predictibil

Exactitate in executie si pierderi reduse de materiale.

Mobilitate

Pot fi amplasate pe orice tip de teren

Case din container de vacanta

La mare, la munte, printre dealuri, aproape de livada ta favorita sau la distanta perfecta incat sa vezi rasaritul sau apusul, dupa preferinte: cu casele de vacanta din containere personalizate asa cum doresti tu, nu mai ratezi niciun concediu in afara orasului.

Datorita costurilor relativ mici de productie, in Europa de Vest si in Statele Unite ale Americii, casele din containere au devenit din ce in ce mai populare, fiind folosite drept locuinta permanenta, temporara sau de vacanta.

Nu exista limita de spatiu sau de etajare, pentru ca pot fi imbinate in functie de viziunea pe care tu o ai despre casa ta ideala de vacanta. Cu terasa? Da, se poate. Cu gradina pe acoperis – absolut, da! Si e din ce in ce mai bine: finisajele din interior sau exterior pot fi personalizate, realizand ceea ce numim pe piata de design lux accesibil, o formula de amenajare in buget acceptabil, dar prin care cladirea devine mai spectaculoasa, atit la interior cit si la exterior. Dar, fii fara grija, pana si aspectul estetic superior este dat acoperit de arhitectii nostri interni si al caror onorariu este inclus in pretul nostru de lucru.

Casele de vacanta pe care le realizam din containere personalizate sunt realizate la cheie si raspund, intocmai, stilului tau de viata. Esti scutit de bataia de cap aferenta constructiei in regim propriu, obtii calitate ridicata in pret mai mic, in fiecare etapa a proiectului ai propriul tau expert cu care te poti sfatui. Respectam standardele ISO de calitate astfel incat tu sa obtii o constructie rentabila si sigura.

Case de locuit din container

In spiritul celor scrise mai sus, o casa moderna construita din containere personalizate ar putea rivaliza cu vilele de lux.

In proiectele noastre standard, acoperim, cu NOMAD6 si NOMAD12, suprafete de 18 si respectiv 36 de metri pe care ii primesti la cheie, cu grup sanitar utilat complet. Optional le dotam cu mobilier si chicineta. Si, abia acum incepe magia – casa pe tu ti-o imaginezi poate fi realizata din unul sau mai multe NOMAD-uri 6 sau 12 sau combinate. Suna…interesant? Ambele pot fi imbinate atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Asadar, poti avea o casa cu 1-3 etaje si o suprafata utila intre 30 si 300 mp.

Ca sa mai facem inca un pas  spre casa ta de vis, iti spunem ca imbinarea modulelor se realizeaza prin tehnologii specifice, pot fi construite cu sau fara fundatie, in functie de viziunea ta si de proiectul pe baza caruia vom construi. Mai mult decat atat, acoperisul casei poate fi tip terasa sau in pante.

Ai aceleasi alternative si libertate de alegere si la finisajele de interior. 

Procesul construirii unei case container – cum se construieste visul tau?

Cum se intampla magia? Cum capata forma o casa container de vacanta? Vrem sa intelegi procesul pe indelete. Ne intalnim, proiectam, alegem interioarele, construim si livram – cei cinci pasi care te despart de casa ta de vacanta din containere de locuit. Evitam sa spunem ca sunt pasi simpli, dar ne place sa credem ca ii facem simpli pentru tine. 

Rolul nostru este de a te face sa intelegi fiecare etapa si de a lua impreuna cele mai informate decizii, pentru ca, in final, sa ai într-adevar casa din containere la care ai visat in configuratia pe care ai dorit-o. 

Ce se intampla in cadrul construirii unei case din container, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos: 

Stabilirea proiectuluicompartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare – discutam despre nevoile si dorintele pe care le ai de la spatiul tău.

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului – incepem efectiv sa lucram la spatiul tau de vis prin slefuirea aspectelor administrative.

Productia casei modularenoi construim, iar tu astepti sa-ti vezi visul cu ochii. La propriu.

Livrarevisul tau e gata. Bucura-te.

Claritatea inseamna siguranta. Asa ca iti raspundem la intrebarile despre case din container:

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

NOMAD 6

Nomad 6 este o constructie modulara cu o suprafata de 18 metri patrati, fiind unul dintre produsele noastre standard.

Dimensiuni: latime 3 metri, inaltime 2.9 metri, lungime 6 metri.

NOMAD 12

Nomad 12 este o constructie modulara cu o suprafata de 36 metri patrati, fiind unul dintre produsele noastre standard.

Dimensiuni: latime 3 metri, inaltime 2.9 metri, lungime 12 metri.

Proiect Custom NOMAD 7

Nomad inseamna flexibil.

Nomad inseamna cum iti place și cum nu mai are nimeni.

De aceea construim dincolo de limite. Indiferent de configuratia la care visezi, o putem transforma in realitate – fie că vorbim de construirea unui apartament, unei cladiri de birouri sau a unui restaurant.

Suntem focusati asupra personalizarii depline – cu doua camere, cu sase? Cu trei bai si cu terasa? Da, se poate. Construim personalizat. Dupa gustul si nevoile fiecarui client, dupa cum se poate vedea si din proiectele noastre.

Portofoliu

Construcții Modulare & Reconversii Containăre Maritime