💰 Solutii de finantare pentru proiectul tau. Afla mai multe.

cafenea container Nomad Container

Cafenea Starbucks din constructie modulara tip container

Pe 7 octombrie 2017, Starbucks a deschis un magazin nou, adorabil, drive-thru in South Gate – Los Angeles.

Constructia nu este realizata din containere folosite ci din constructii modulare asemanatoare cu cele pe care le realizam si noi la Nomad Container.

Uite o galerie cu imagini de la cafeneaua Starbucks:

cafenea starbucks constructie tip container exterior Nomad Container
cafenea starbucks din constructie modulara tip container Nomad Container
cafenea din constructie modulara tip container starbucks Nomad Container

Sursa imaginilor

Aceasta nu este singura cafenea Starbucks realizata din constructii modulare.

Aici gasesti si alte cafenele Starbucks realizate prin aceleasi tehnicii si materiale de constructii.

Daca te gandesti sa pornesti o afacere in domeniul HoReCa afla ca aceste constructii modulare te vor ajuta sa dai startul afacerii cat mai rapid.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de Nomad Container ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.
x
Stii de ce avize ai nevoie pentru o constructie modulara?

Descarca aici lista de documente.